distal-attribute
distal-attribute
distal-attribute
distal-attribute

SQL Problem

User, date Message
Written by philipz
7 years ago
Category: General
36 posts since Thu, 08 Mar 07
Well i'm using v3.2 and there is a problem with executing sql in the 'Query' tab. I went back to v3.0 and everything went fine.

I was using an output of SQL from MySQL Front 2.5, as the issue of question marks appearing instead of characters when their char values are greater than char 127 and a character set is set on the table still hasnt been resolved, though i sent in a bug fix a while ago (wish i could find the reference number but cant seem to find it). The other weird thing is that i exported it from 2.5 and had the binary output, but when i tried to use 3.2 to put it back into the same table i took it from, it put it in as questions marks. Beats me. :cry:

Well back to the sql bug. It was acting weird, it would execute a certain number of lines, then it wouldnt finish the rest, but it would return access to the gui like it had finished.

On another note, i have noticed a couple of times, that i would go into the Data grid and it would be empty, and it wouldnt even show an insert line, it would only be a grid of 1x1. I pressed F5 to refresh and i wouldnt solve the problem, i would have to click on another table and then back to the previous table and the data would appear. I tried to replicate the error but couldnt find an exact sequence.
Written by ansgar
7 years ago
5045 posts since Fri, 07 Apr 06
Please post bugs one by one to our bugtracker. The developpers look pretty often into the tracker while that is not necessairily the case here in the forum.
 

Please login to leave a reply, or register at first.