Ads were blocked - no problem. But keep in mind that developing HeidiSQL, user support and hosting takes time and money. You may want to send a donation instead.

Forum login issues

kalvaro's profile image kalvaro posted 12 years ago in General Permalink
I'm having a number of issues when logging into the forum. The auto-login feature is not working at all, and when I perform a manual login I get a failed login until I remove the cookies. Am I the only one?

I'm using latest Firefox on Windows XP.
ansgar's profile image ansgar posted 12 years ago Permalink
Yes, I encountered the same issues some weeks ago here! But I have reset the cookie/session settings in the phpBB backend and saw it's getting better now... Maybe you had an old cookie with faulty content - could you please try again now?
kalvaro's profile image kalvaro posted 12 years ago Permalink
So far so good. Thank you!
Ads were blocked - no problem. But keep in mind that developing HeidiSQL, user support and hosting takes time and money. You may want to send a donation instead.
ansgar's profile image ansgar posted 12 years ago Permalink
Thank you for testing!
kalvaro's profile image kalvaro posted 12 years ago Permalink
I'm afraid that manual login still works normally, but auto-login is failing again.

All I did was using the feature in two different computers (work and home). Is there any setting to restrict login cookie to one computer or IP address?
ansgar's profile image ansgar posted 12 years ago Permalink
Hm not that I would know of. Who knows?

Please login to leave a reply, or register at first.